© 2020 wynekirabo All Rights Reserved

+34 634.549.210

+34 618 513 397

wynekirabo@gmail.com

youtube-1796354-1524235.png
baixa.png

WYNEKIRABO ÚLTIMES NOTÍCIES SETEMBRE 2019

Vilobí d'Onyar, Girona, 

Una vegada més, les mestres Carla Lloveras i Núria Romagós de l'escola Josep Madreny de Vilobí d'Onyar, ens brinden l'oportunitat de col.laborar en la nova campanya de nadal de recollida de material, per donar-lo a l'escola de primària de Dzaipi-Adjumani (Uganda). 

La campanya es centra en la recollida de jocs de taula de petites dimensions, per ajudar en el desenvolupament cognitiu i emocional dels infants. Per a més detalls, podeu consultar la circular que adjuntem.

 

Black Beauty Social i Wynekirabo apreciem enormement aquest gest totalment altruïsta per part de les dues mestres, al mateix temps que volem agraïr a l'AMPA/mestres de l'escola Josep Madrenys de Vilobí d'Onyar per la seva organització i donació.

 

WYNEKIRABO com a disenyadora convidada en la 3ª edició de moda africana d'Olot

Olot

La Sala El Torín va emplenar-se de gom a gom per veure i gaudir d’una tarda molt especial i endinsar-se dintre de la cultura africana en la desfilada de moda africana organitzada per Hatambinnira Jike Lemunu, una entitat de joves africans de la ciutat d’Olot.

Aquesta a estat una activitat que s’ha organitzat dintre els pressupostos participatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot amb tres objectius claus: afavorir la inclusió, millorar la cohesió social i apropar la cultura africana a tothom.

Al igual que Wynekirabo, són moltes les entitats i persones que, de manera desinteressada, han col·laborat en la confecció dels vestits: l’Espai Cosidor de St. Miquel, la Carlota, la Bintu i en Suleiman, un sastre africà, els quals han dissenyat conjuntament els vestits. Tots ells, més enllà de cosir roba, han estat també teixint cultura. En aquesta edició però, no tot era moda, hi havia també música a toc de tambors, un mini concert, ball i sobretot moltes ganes de passar-ho bé.

Les nostres mestres-voluntàries a Dzaipi (UGANDA)

Dzaipi (UGANDA),

Una any més, les nostres mestres-voluntàries han arribat a Uganda per col.laborar amb el projecte KIRABO, on ajudem a anar a escola a les nenes sense recursos. Durant la seva estada a Uganda, les mestres han pogut gaudir d'una experiència única: viatjar amb significat, sense ser un simple espectador. Estar a dins. Viure-ho. I tot gràcies a la nostra família i amics ugandesos, i a l'esperit aventurer de les mestres. 

Black Beauty Social i Wynekirabo apreciem enormement aquest gest totalment altruïsta per part de les mestres, Merci.

 

#AFWB sorprèn el mon de la moda a Barcelona

Barcelona 

La nostra elegant disenyadora, CEO i model professional, Winnie Kirabo (imatges), va desfilar de forma altruista al Africa Fashion Week Barcelona 2016 que va tenir lloc els dies 18 i 19 de Juny al CCBorn.

L'event ha estat creat per SOS África, per promoure la solidaritat, els valors humans i la cultura africana. Tots aquests valors són els que també defensem des de WyneKirabo i Black Beauty Social, i per tant, col.laborar-hi dona sentit a la nostra raó de ser.

Podeu trobar més informació a afwb.org i als diferents mitjans que van cobrir la noticia, com per exemple el diari El Mundo

Si voleu veure més imatges de la nostra disenyadora podeu visitar el facebook de WyneKirabo o el de la nostra CEO Winnie Kirabo. Així com també a la pàgina Top Models and Hight Fashion Minds.

Sel.leccionada per al AFWB

Barcelona

La nostra disenyadora, CEO i model professional, Winnie Kirabo, ha estat sel.leccionada per a la desfilada dels AFWB que tindrà lloc a Barcelona els dies 18 i 19 de Juny.

El divendres 17 a les 12h ens podreu trobar a la presentació oficial del certamen, i durant tot el cap de setmana entre desfilada i desfilada.

Ens emplena moltíssim participar solidariament amb l'organització, per poder donar a conèixer aquells aspectes majoritaris i positius del continent africà.
 

Recollida de material escolar per a l'escola de primària a Dzaipi-Uganda

L'Escala, Girona, 

Com cada any en aquestes dates, A WyneKirabo a través de Black Beauty Social, comencem a recollir material per al nostre projecte educatiu Kirabo a Uganda.

 

El material s'entregarà directament a l'escola de primària de Dzaipi (Adjumani/Uganda), de la ma de les mestres voluntaries que han decidit regalar-se un viatge especial...visitar Uganda de la nostra mà i dedicant una part de l'escapada per donar classes a la Dzaipi primary School.

Merci a l'AMPA/mestres de l'escola l'Esculapi de l'Escala per la seva donació.

 

Compartim una sessió fotogràfica amb les nostres clientes

Kampala

Les nostres clientes no són només roba sinó que ens ajuden a desenvolupar projectes per a les nenes ugandeses més desafavorides. Per això varem decidir que voliem agrair-los-hi amb una sessió fotogràfica amb els nostres disenys, com a excusa per compartir idees i perspectives a l'hora d'enfocar tot el que estem tirant endavant. 

 

Subscriu-te per tenir novetats i t'informarem dels nostres propers moviments. 

 

Les nostres mestres-voluntaries ja gaudeixen a Dzaipi-Uganda

Dzaipi-Uganda 

Les mestres catalanes que han decidit compartir una experiència inigualable amb nosaltres, a través de Black Beauty Social, ja es troben a l'escola Dzaipi Primary School ja estan gaudint d'un altra manera d'ensenyar i aprendre amb els nostres alumnes.