© 2019 wynekirabo All Rights Reserved

+34 634.549.210

+34 618 513 397

wynekirabo@gmail.com

youtube-1796354-1524235.png
baixa.png

Vilobí d'Onyar, Girona, 

Una vegada més, les mestres Carla Lloveras i Núria Romagós de l'escola Josep Madreny de Vilobí d'Onyar, ens brinden l'oportunitat de col.laborar en la nova campanya de nadal de recollida de material, per donar-lo a l'escola de primària de Dzaipi-Adjumani (Uganda). 

La campanya es centra en la recollida de jocs de taula de petites dimensions, per col.laborar amb el desenvolupament cognitiu i emocional dels infants. Per a més detalls, podeu consultar la circular que adjuntem.

 

Black Beauty Social i Wynekirabo apreciem enormement aquest gest totalment altruïsta per part de les dues mestres, al mateix temps que volem agraïr a l'AMPA/mestres de l'escola Josep Madrenys de Vilobí d'Onyar per la seva organització i donació.

 

LES NOSTRES MESTRES-VOLUNTARIES A DZAIPI (UGANDA)

Dzaipi (UGANDA), 

Una any més, les nostres mestres-voluntàries han arribat a Uganda per col.laborar amb el projecte KIRABO, on ajudem a anar a escola a les nenes sense recursos. Durant la seva estada a Uganda, les mestres han pogut gaudir d'una experiència única: viatjar amb significat, sense ser un simple espectador. Estar a dins. Viure-ho. I tot gràcies a la nostra família i amics ugandesos, i a l'esperit aventurer de les mestres. 

Black Beauty Social i Wynekirabo apreciem enormement aquest gest totalment altruïsta per part de les mestres, Merci.

 

L'escola Josep Madrenys de Vilobí d'Onyar (Girona) dona material escolar per a l'escola de primària a Dzaipi-Uganda

Vilobí d'Onyar, Girona, 

Continuem recollint material per al projecte educatiu Kirabo a Uganda.

 

El material s'entregarà directament a l'escola de primària de Dzaipi-Adjumani (Uganda), de la ma de les mestres Carla Lloveras, mestra de l'escola Josep Madrenys i cervell de l'operació de recollida, Noelia Molero i Anna Sala. Els hi estem molt agraïdes, i envejant el magnífic viatge que estan a punt de viure.

Merci a l'AMPA/mestres de l'escola Josep Madrenys de Vilobí d'Onyar per la seva donació.

 

L'escola l'Esculapi de l'Escala (Girona) dona material escolar per a l'escola de primària a Dzaipi-Uganda

L'Escala, Girona, 

Com cada any en aquestes dates, A WyneKirabo a través de Black Beauty Social, comencem a recollir material per al nostre projecte educatiu Kirabo a Uganda.

 

El material s'entregarà directament a l'escola de primària de Dzaipi (Adjumani/Uganda), de la ma de les mestres voluntaries que han decidit regalar-se un viatge especial...visitar Uganda de la nostra mà i dedicant una part de l'escapada per donar classes a la Dzaipi primary School.

Merci a l'AMPA/mestres de l'escola l'esculapi de l'Escala per la seva donació.

 

Video filmat per PLAN INTERNATIONAL

Les nostres mestres-voluntaries ja gaudeixen a Dzaipi-Uganda

Dzaipi-Uganda 

Les mestres catalanes que han decidit compartir una experiència inigualable amb nosaltres, a través de Black Beauty Social, ja es troben a l'escola Dzaipi Primary School ja estan gaudint d'un altra manera d'ensenyar i aprendre amb els nostres alumnes.