© 2019 wynekirabo All Rights Reserved

+34 634.549.210

+34 618 513 397

wynekirabo@gmail.com

youtube-1796354-1524235.png
baixa.png

Winnie Kirabo:

"Al meu país, Uganda, la majoria dels noms tenen un important significat per a nosaltres, ja que les nostres arrels ens diuen que som únics com a individuus al mateix temps que som millors quan ens unim.

Però WyneKirabo no té només aquest component d'arrels, sinó que expressa amb molta senzillesa i humiltat millions de reivindicacions.

Hi ha un continent anomenat Àfrica en ebullició creativa, reivindicativa, cultural a tots nivells, que s'ha cansat de ser el continent que desperta llàstima i comença a ser el continent que desperta passions...en el meu cas la passió pel diseny utilitzant els missatges que s'amaguen a les teles africanes, la passió per la meva terra i la passió per la terra que m'ha acollit amb tant d'amor. 

Per tant, no m'equivocaria si digués que WyneKirabo...és passió"

Gerard Porta:

"M'he passat mitja vida pensant que la moda, i tot el que deriva d'ella, és una de les formes de manipulació mes diabóliques que existeix, i que és difícil compaginar una bona salut mental amb la superficialitat de la necessitat d'aparentar. Fins i tot, creia que qui necessitava la moda tenia una falta de personalitat que jo no volia per a la meva vida.  

 

Fins que vaig conèixer a la Winnie i vaig veure que precisament per la seva influència, la moda, pot ser un dels mitjans de reivindicació social, cultural i emocional més potents. 

Des d'aquell dia, lluito per construir una base prou sòlida per reivindicar aquelles coses que crec importants. Per començar hem creat Black Beauty Social que a través del seu projecte "Kirabo educational project" ja ha escolaritzat a 15 nenes d'un dels poblats que em va acollir amb més d'amor quan vaig viure a Uganda, Dzaipi. "